NEN 3140 cursus

Een NEN 3140 opleiding volgen

 

U begrijpt perfect dat de veiligheid op uw bedrijf alle aandacht verdient. Er gebeurt een groot aantal ongelukken op het werk, zeker als dit werk betreft waar elektrotechniek bij betrokken is. Er zijn meerdere veiligheidsnormen opgesteld waar bedrijven aan moeten voldoen om de veiligheid te waarborgen. Een van deze normen is de NEN 3140 norm, die geldt voor bedrijven die werken met elektrotechniek. In deze norm zijn alle eisen opgesteld waar elk bedrijf dat op wat voor manier dan ook met elektrotechniek te maken heeft aan moet voldoen. Het is voor u en uw mensen van groot belang dat deze norm van binnen en buiten bekend is. Hiervoor geeft PTC Opleidingen cursussen, die u helemaal op maat aangeboden krijgt.

Een NEN 3140 cursus volgen bij PTC Opleidingen

Voor een gedegen cursus voor NEN 3140, die gegeven wordt door bevlogen vakmensen, moet u bij PTC Opleidingen zijn. Onze instructeurs weten niet alleen precies wat er in de norm NEN 3140 allemaal beschreven staat, ze zijn er ook zeer bedreven in om deze kennis door te geven aan anderen. Een NEN 3140 cursus is bij ons op maat aan te vragen. Zo hebben wij gewone opleidingen, maar ook her instructies voor als de kennis weer eens bijgespijkerd moet worden. Daarnaast bieden we de mogelijkheid aan deze cursus in company te volgen, of zelfs online.

Online volgen van een cursus voor NEN 3140

Wilt u een NEN 3140 cursus volgen maar wilt u dat dit een zo gering mogelijke impact heeft op uw bedrijfswerkzaamheden? Laat uw personeel de cursus dan online volgen. Ze krijgen dan een code, waarna ze elke les online kunnen doen. Zelfs het examen voor deze opleiding is online af te leggen. Dit kan zodoende vanaf elke locatie, en op elk tijdstip, gedaan worden. Ook een in company opleiding biedt vele voordelen. Zo kan de cursus geheel aangepast worden aan uw bedrijfssituatie. Neem voor alle mogelijkheden van PTC Opleidingen vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bespreken we wat voor u en uw personeel de beste oplossing is.

 

 

 

     Download hier folder NEN 3140

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0