Het NEN 3140 certificaat behalen

VOP certificaat

 

 

 

 

 

 

 

 

VOP staat voor Voldoend Onderricht Persoon. Het is een term die gebruikt wordt in de elektrotechniek, waar iedereen die met elektrotechniek werkt een VOP opleiding moet volgen om eenvoudige elektrische werkzaamheden uit te mogen voeren.

 

Heeft u personeel dat werkt met elektronische installaties, apparaten of gereedschappen? Dan snapt u het belang van gedegen VOP opleidingen. Per slot van rekening komen er bij werken met elektrotechniek nog wel wat gevaren om de hoek kijken!

Voor een opleiding tot VOP bent u bij PTC Opleidingen aan het juiste adres.

 

Wij hebben ervaren docenten in dienst die bevlogen hun kennis delen met de cursisten.

Belangrijk: ze weten niet alleen welke kennis ze door moeten geven, maar ook hoe ze dit moeten doen zodat het belang van de veiligheid tot uw mensen doordringt.   

 

Online opleidingen volgen?

 

Om een opleiding tot VOP te volgen hoeft er niet veel nodig te zijn. U kunt bij ons namelijk deze opleiding ook geheel online volgen. Uw mensen krijgen dan een code waarmee ze alle lessen online kunnen volgen. Sterker nog: ook het examen kan online worden afgelegd. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We zullen dan samen met u al onze mogelijkheden bespreken. 

 

Een opleiding volgen bij PTC Opleidingen

 

Als u of uw mensen op het punt staan om een opleiding tot VOP te volgen, neem dan contact op met PTC Opleidingen. Wij hebben meerdere opleidingen op ons programma staan, zodat u het volgen van de opleidingen helemaal aan uw wensen aan kunt passen.

 

Uw mensen kunnen bij ons langskomen in Vianen om bij ons op het bedrijf de opleiding te volgen. Het is daarnaast echter ook mogelijk dat een van onze docenten bij u langskomt om de opleiding in company te geven.

 

 

Vooral als u meerdere mensen heeft voor de opleiding is dit een prima oplossing. U bent uw mensen dan ook korter kwijt, waarnaast de cursus ook nog eens geheel op uw bedrijfssituatie afgestemd kan worden. l

Direct aanmelden voor de klassikale opleiding  te Vianen ?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.