NEN 3140 - VOP certificaat

 

U begrijp ongetwijfeld het belang van het behalen van een NEN 3140 certificaat.

 

Uw bedrijf moet zo veilig mogelijk zijn voor u en uw personeel, daarom moet het geheel voldoen aan de NEN 3140 norm.

 

Deze norm is opgesteld om de veiligheid van personeel dat werkt met of in de nabijheid van elektrotechniek te bevorderen. Per slot van rekening kan elektrotechniek aardig wat gevaren met zich meebrengen. Bij PTC Opleidingen kunt u opleidingen volgen om dit certificaat te behalen.

 

Ook uw personeel kan aan deze opleidingen meedoen en zo het certificaat voor NEN 3140 behalen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden die we op dit gebied te bieden hebben.

 

Een NEN 3140 certificaat behalen bij PTC Opleidingen

 

Als u er voor kiest om u of uw personeel een NEN 3140 opleiding te laten volgen bij PTC Opleidingen, dan brengt dit een groot aantal voordelen met zich mee. Niet alleen hebben wij instructeurs in dienst met veel kennis van zaken, ze zijn daarnaast ook nog eens bevlogen in hun werk.

 

Ze weten niet alleen maar wat ze moeten doorgeven aan hun cursisten, maar ook hoe ze dit moeten doen op een manier die beklijft. Het is handig om de kennis te hebben over het NEN 3140 certificaat, maar men moet vooral ook doordrongen zijn van het belang van dit certificaat om volop veilig te kunnen werken.

 

Een certificaat NEN 3140

 

PTC Opleidingen biedt ook nog eens een groot aantal mogelijkheden op het gebied van onze cursussen.

Niet alleen kunt u of uw personeel deze bij ons op kantoor komen doen, maar wij kunnen de cursussen ook in company voor u verzorgen. Dit levert een hoop tijdwinst op en geeft ons de mogelijkheid de cursus geheel aan uw bedrijfssituatie aan te passen.

 

Voor nog meer gemak kunt u ook kiezen voor onze online cursus. Deze kan uw personeel volgen wanneer het maar wil, waarbij ook het examen online gedaan kan worden. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken.

 

Wilt U meer informatie.... of wilt u een opleiding inplannen op Uw locatie?  Bel ons of stuur een bericht.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.