NEN 3140 Opleidingen

opleiding VOP

NEN 3140 VOP / VP

 

Vanuit diverse wet- en regelgeving wordt verwezen naar onder andere NEN 3140. Op dit gebied biedt NEN diverse trainingen aan in verschillende vormen. Zo kunt u kiezen voor een klassikaal, maar ook voor bedrijven. 

 

Herinstructie VP

De Arbowet stelt eisen om werknemers in het bedrijfsleven zo veilig en gezond mogelijk te laten werken en ze te beschermen tegen mogelijke elektrotechnische gevaren als elektrocutie, kortsluiting en brandgevaar. Deze cursus geeft een volledige instructie om de werkzaamheden op een veilige en correcte manier uit te voeren volgens NEN 3140. 

Meten NEN 3140
Opleiding VP

NEN 3140 op locatie

 

Een 'Cursus NEN 3140 volgt u bij PTC Opleidingen. Wij bieden een professionele, gerichte cursus in het midden van Nederland of op een locatie die u zelf wenst. Laat u overtuigen door deze opleiding en schrijf u meteen in!  

 

 

Herinstructie online

Het cursuspakket bestaat uit een digitale NEN 3140 cursus, het landelijk examen voor een officieel certificaat.

 

De online cursus is de ideale mogelijkheid om uw certificaat online te verlengen.

 

 

 

Ook NEN 3140 online
werkzaamheden VOP

Herinstuctie VOP

 

Het opleiden van medewerkers tot Voldoende Onderricht Persoon ook wel VOP NEN 3140 genoemd.Een voldoende onderricht persoon is een werknemer die niet over een elektrotechnische vooropleiding beschikt, maar wel werkzaamheden verricht waarbij elektrotechnische risico's aanwezig zijn. 

Volgt u liever een klassikale opleiding bij ons te Vianen?

 

Op de volgende data zijn er trainingen voor individuele deelnemers  te Vianen ingepland

     

wo - 17 januari

do - 15 februari

di  - 19 maart

wo - 24 april

do  - 16 mei

di   - 18 juni